Specialisten in spuiten van kleuren en structuren


GMG Toussaint plafond & wandafwerking is in 1991 ontstaan uit de splitsing van het in 1936 opgerichte schildersbedrijf Th. Toussaint & Zn.

Vanuit onze werkplaats aan de Boezemweg 37 te Pijnacker startten wij in de beginjaren onder de naam G (Guus) & G (Gilbert) Toussaint spuitwerken. Toen Michel Toussaint in de zaak kwam werd het GMG.

Wij zijn ons gaan specialiseren in plafond en wandafwerkingen en nu hebben we al meer dan 500.000 M² ervaring in vele verschillende soorten spuitwerk door het gehele land.

Met de modernste apparatuur voeren wij grote en kleine projecten uit, in aanneming of onderaanneming.

Bij bedrijven, winkels, kantoren, scholen en overheidsinstellingen, maar ook voor particulieren opdrachtgevers worden alle soorten plafond en wandafwerkingen gerealiseerd.

Dit bestaat onder andere uit muurverven, spuitpleisters, glasweefsels of andere decoratieve afwerkingen.

Door onze jarenlange ervaring en effectieve werkmethode zijn wij in staat om in korte tijd grote oppervlakken af te werken, met zorg en kwaliteit.

Samen met betrouwbare leveranciers als o.a. Brander, Sigma, Tollens en Akzo Nobel streven wij naar de optimale afwerking, als verfraaiing en doelmatige bescherming, voor jarenlang eenvoudig onderhoud. Wij kennen de mogelijkheden, geven adviezen en werken samen met u aan een perfect eindresultaat.


 Volgende pagina: Spuitpleisters